Välkommen till PMR – ett oberoende telekomföretag

för dig som vill kommunicera

I grund och botten är det nyfikenhet som driver utvecklingen hos PMR idag. Även om teknikutveckling är stimulerande var det inte det som fick oss att starta vårt företag. Den största anledningen till vår existens var kundernas behov av bra service och produktkunskap. Dessa behov var vår motivation som gav oss mod att starta och bygga ett företag där service och tjänster skulle överträffa det mesta. Året var 1992.

 

Kalla det bondförnuft, men vi utgick från oss själva och våra egna krav på vad som var bra service. Våra kunders förväntan skulle överträffas, våra produkter skulle vi testa själva, vår kunskap skulle vara gedigen och vår rådgivning objektiv. Sverige har idag hundratusentals professionella användare som måste kommunicera i yrket eller som privatperson. Det är för alla dessa människor som vi finns till och det är därför du aldrig kommer att hitta oss i snabbköpet där vi på springande fot erbjuder skriv-på-nu-abonnemang.

 

Då som nu är det våra tjänster som gör oss unika. Att vi är oberoende och ger kloka råd och tips som vi själva skulle vilja ha. Att vi har självförtroendet och styrkan att säga nej till dig, när det är något du inte behöver, eller tvärtom. Det är detta som skiljer oss från många andra. Att vi funnits i över 25 år bara ett kvitto på att vi har lyckats med detta.

 

Vi förbättrar ständigt vårt sortiment, erbjuder bättre och fler tjänster samt utvecklar det som är vår styrka – nämligen vårt oberoende.

 

Välkommen till PMR, en trygg och långsiktig partner för Er företagstelefoni!
Pär Rundqvist, Pelle Lilja, Fredrik Henningsson och Fredrik Pålsson – ägare.

 

Besök oss på webben: www.pmr.nu